Ανοικτός Διαγωνισμός για «Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για την ανάδειξη ταυτότητας της εμπορικής περιοχής» (Υποέργο 7), της πράξης ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ανοικτός Διαγωνισμός για «Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για την ανάδειξη ταυτότητας της εμπορικής περιοχής» (Υποέργο 7), της πράξης ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ανοικτός Διαγωνισμός για «Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για την ανάδειξη ταυτότητας της εμπορικής
περιοχής» (Υποέργο 7), της πράξης ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, με κωδικό ΟΠΣ 5037650

Συνοπτική Περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και τοποθέτηση ειδών ανάδειξης ταυτότητας εμπορικής περιοχής (ΥΠΟΕΡΓΟ 7), στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ» με κωδ. ΟΠΣ 5037650, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020». Ειδικότερα, μέσω της σύμβασης και με στόχο την απόδοση μιας ομοιόμορφης εικόνας στις προσόψεις των επιχειρήσεων θα υλοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης συστήματος τσιμεντοσανίδας, εξωτερικών χρωματισμών, αποξήλωσης και επανατοποθέτησης επιγραφών.

Θα υλοποιηθεί επίσης προμήθεια και εγκατάσταση χαλιού υποδημάτων (πατάκι), γλαστρας εισόδου (κασπώ) με το φυτο, συστηματοςσκιασης (τεντα), σήματος καταστήματος.

Για την αναβάθμιση και την αισθητική ενοποίηση των ωφελούμενων επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης θα γίνουν παρεμβάσεις στις όψεις αυτών, με σκοπό την ομοιομορφία, την οπτική ενοποίηση και την ποιοτική αναβάθμιση της εμπορικής περιοχής του Ανοικτού κέντρου Εμπορίου. Κεντρική ιδέα των παρεμβάσεων έχει να κάνει με την «χρωματική ενοποίηση» των όψεων. Στόχος είναι να διορθωθεί η ανομοιομορφία και η αισθητική επιβάρυνση που προκαλείται από πολυσύνθετες χρωματικές επιλογές και διαφορετικούς τρόπους σκίασης. Επιλέγονται λοιπόν γήινες αποχρώσεις στον προς τοποθέτηση εξοπλισμό ώστε να ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του Ωραιοκάστρου.

Πιο συγκεκριμένα η παρούσα διακήρυξη εντάσσεται στο «ΥΠΟΕΡΓΟ 7: Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών για την ανάδειξη ταυτότητας της εμπορικής περιοχής στα «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ» και περιλαμβάνει τις κάτωθι εργασίες :

  • Προμήθεια και τοποθέτηση χαλιού υποδημάτων (πατάκι).
  • Προμήθεια, μεταφορά και τοποθέτηση γλάστρας εισόδου (κασπώ).
  • Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων σκίασης (τέντες).
  • Προμήθεια και τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας.
  • Χρωματισμοί επένδυσης όψης.
  • Αποξήλωση και επανατοποθέτηση επιγραφής.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση σήματος καταστήματος.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση ορειχάλκινης ταινίας στην γλάστρα εισόδου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο δείτε αναλυτικά τη Διακήρυξη του διαγωνισμού:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Share this post